Politica de confidentialitate

Introducere

Acești Termeni și condiții standard ai site-ului web, scrise pe această pagină web, vor gestiona utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web, Mag777 accesibil la adresa www.mag777.ro.

Acești Termeni vor fi aplicați pe deplin și vor afecta utilizarea de către dvs. a acestui site web. Prin utilizarea acestui site, ați fost de acord să acceptați toți termenii și condițiile scrise aici. Nu trebuie să utilizați acest site dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești Termeni și condiții standard.

Minorilor sau persoanelor cu vârsta sub 18 ani nu li se permite să utilizeze acest site.

Drepturi de proprietate intelectuala

În afară de conținutul pe care îl dețineți, în conformitate cu acești Termeni, Mag777 și/sau licențiatorii săi dețin toate drepturile de proprietate intelectuală și materialele conținute în acest site web.

Restrictii

Sunteți în mod special restricționat de la următoarele:

Anumite zone ale acestui site web nu pot fi accesate de dvs., iar Mag777 poate restricționa și mai mult accesul dvs. la orice zone ale acestui site web, în ​​orice moment, la discreție absolută. Orice ID de utilizator și parolă pe care le aveți pentru acest site web sunt confidențiale și trebuie să păstrați confidențialitatea.

Continutul

În acești Termeni și condiții standard pentru site-ul web, „Conținutul dvs.” înseamnă orice text audio, video, imagini sau alt material pe care alegeți să îl afișați pe acest site web. Afișând conținutul dvs., acordați Mag777 o licență neexclusivă, irevocabilă la nivel mondial, sub licență de utilizare, reproducere, adaptare, publicare, traducere și distribuire pe orice suport.

Conținutul tău trebuie să fie al tău și nu trebuie să invadeze drepturile unei terțe părți. Mag777 își rezervă dreptul de a elimina orice conținut din acest site web în orice moment, fără notificare.

Confidentialitatea ta

Vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate.

Fara garantii

Acest site web este furnizat „ca atare”, cu toate greșelile, iar Mag777 nu exprimă nicio declarație sau garanție, de nici un fel legată de acest site web sau de materialele conținute pe acest site web. De asemenea, nimic din conținutul acestui site web nu va fi interpretat ca oferind sfaturi.

Limitare a raspunderii

În nici un caz Mag777, nici vreunul dintre directorii și angajații săi nu vor fi considerați răspunzători pentru nimic care decurge din sau în vreun fel legat de utilizarea de către dvs. a acestui site, indiferent dacă această răspundere este sub contract. Mag777, inclusiv directorii și angajații săi nu vor fi trași la răspundere pentru nicio răspundere indirectă, consecventă sau specială care decurge din sau este legată în vreun fel de utilizarea de către dvs. a acestui site.

Despagubiri

Prin prezenta, despăgubiți în cea mai mare măsură Mag777 de și împotriva oricăror și/sau tuturor răspunderilor, costurilor, solicitărilor, cauzelor de acțiune, daunelor și cheltuielilor care decurg în orice mod legate de încălcarea dvs. a oricăreia dintre prevederile acestor Termeni.

Separabilitate

Dacă vreo prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă conform oricărei legi aplicabile, astfel de prevederi vor fi șterse fără a afecta prevederile rămase din prezentul document.

Variatia termenilor

Mag777 are permisiunea de a revizui acești Termeni în orice moment, după cum consideră potrivit și, prin utilizarea acestui site, sunteți de așteptat să revizuiți acești Termeni în mod regulat.

Notificari

Mag777 are dreptul să-și cedeze, să transfere și să-și subcontracteze drepturile și/sau obligațiile conform acestor Termeni fără nicio notificare. Cu toate acestea, nu aveți voie să cedați, să transferați sau să subcontractați niciunul dintre drepturile și/sau obligațiile dumneavoastră conform acestor Termeni.

Acordul intreg

Acești Termeni constituie întregul acord dintre Mag777 și dvs. în legătură cu utilizarea de către dvs. a acestui site web și înlocuiesc toate acordurile și înțelegerile anterioare.

Legea aplicabila si Jurisdictia

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile statului nostru, iar dumneavoastră vă supuneți jurisdicției neexclusive a instanțelor de stat pentru soluționarea oricăror dispute.

x

Theme Settings